X
تبلیغات
هدیه ما پاکیزگی و طراوت - دستور پخت چند نوع آش

هدیه ما پاکیزگی و طراوت

مهرتاش -×( سبزیجات تازه پاک کرده . بهداشتی )×- برای اولین بار در استان


  

 

 آش شله قلمکار

 

مواد لازم:

گوشت دنده نیم کیلو                                            نخود 4/1 پیمانه

لوبیا قرمز 4/1 پیمانه                                            لوبیا چیتی 4/1 پیمانه

عدس 4/1 پیمانه                                                  برنج2/1 پیمانه

سبزی آش یک کیلو(گشنیز.تره.جعفری.اسفناج)

 

روش تهیه :

گوشت را پخته به همراه برنج. سپس سبزی آش خورد شده را به آن اضافه کرده و بعد حبوبات پخته شده را به آن اضافه کرده می گذاریم تا آش جا بیفتد سپس در ظرف مورد نظر ریخته با سیر و پیاز داغ آنرا تزئین میکنیم.


آش ماست

 

مواد لازم :

عدس پخته نصف لیوان                      ماست ترش 2 پیمانه

سبزی آش (جعفری.گشنیز.تره.اسفناج) 1 کیلو

سیرو پیاز سرخ شده به میزان لازم

 

روش تهیه :

 سبزی آش را خرد کرده و میپزیم. سپس عدس را پخته شده را به آن اضافه می کنیم. پس از اینکه مطمئن شدیم که مواد پخته شده است قابلمه را از روی گاز بر داشته و ماست را به آن اضافه می کنیم. سپس آش را درکاسه مورد نظر ریخته و با سیرو پیازسرخ شده آنرا تزئین می کنیم.

 


آش دغا اردبیلی

 

موادلازم:

نخود 5 قاشق                         برنج یک فنجان

پیاز 1 عدد                             سیر 1 حبه

دوغ 5/1 لیتر                         جعفری نیم کیلو

نمک و زرد چوبه به میزان لازم

گوشت چرخ کرده 300 گرم

 

روش تهیه :

نخود و برنج را به همراه پیاز پخته و جعفری را اضافه می کنیم. گوشت را قلقلی ریز کرده سرخ می کنیم. . به مواد پخته شده دوغ اضافه کرده و هم می زنیم. برای تزئین پیاز داغ و گوشت را اضافه می کنیم.


 

آش بوشهری

 

مواد لازم (برای 8 نفر ) :  تره و شوید ،  جمعا 300 گرم.  برنج یک دوم پیمانه . لوبیا قرمز و لوبیا چیتی هرکدام یک پیمانه . گوشت 400 گرم . پیاز دو عدد . نمک . فلفل سیاه . و زردچوبه و ترخون به مقدار لازم.

روش تهیه حبوبات را چند ساعت خیس کرده و بعد از آبگیری با گوشت میپزیم . گوشت را ریش ریش کرده و حبوبات را له میکنیم. دو عدد پیاز را سرخ کرده و به برنج خیس کرده و سبزیجات اضافه میکنیم. سپس حبوبات له شده و گوشت را اضافه میکنیم . و در حال پختن خوب به هم می زنیم . نمک و فلفل و ترخون را در آخر اضافه میکنیم . سپس باید به آرامی بپزد تا جا بیفتد.